Wikia


Nationaliteit en Tijdperk: Belg (19e n.Chr - 20e n.Chr)

Familie: Geronimous Jabbertalk (grootvader), Overgrootvader Barabas (vader), Overgrootmoeder Barabas (moeder), Kinderen van Overgrootvader Barabas (boers en/of zussen), Moeder Barabas (dochter of nicht), Barabas (kleinzoon of achterneefje),

Er is slechts heel weinig bekend over de kinderen van Overgrootvader Barabas. Omdat het in het meervoud werd gebruikt in het album De hellegathonden zouden de kinderen op zijn minst uit twee familie leden bestaan en waarschijnlijk meer. Een van hen zou een grootvader of grootmoeder van professor Barabas moeten zijn geweest.

Geschiedenis Edit

Ze waren de kindren van de toen nog steenmaker Barabas in de Rupelstreek in België. Hun vader had speciale gave en een interesse in zwarte magie en hoewel hij er niemand mee kwaad had gedaan werd hij uit eindelijk door iedereen gemeden en ontslagen. Hun moeder verliet toen haar man samen met haar kinderen en vertrok naar een onbekende plaats (waarschijnlijk in de richting van Frankrijk) Al was het ook mogelijk dat de kindern al eerder waren vertrokken opzoek naar een beter leven in een andere streek.

Triva Edit