Wikia


Nationaliteit en Tijdperk: Onbekend (Heden)

De maker van het computerspel Monster Kill, hij probeerde Suske te verslaan op zijn eiland Game Island in zijn nieuwste versie van Monster Kill.

Geschiedenis Edit

De Gamegoeroe was de schepper van spellen als Monster Kill, en waarschijnlijk (bootleg)spellen zoals Super Maria Bros, Larry Croft and Velo. Spellen die zo goed verkochten dat hij zich een prive-eiland kon veroorloven.

Om meer geld te vergaren gaf hij de leden van zijn Gamegoeroeclub een speciale code om zijn site dat per seconde betaalde terwijl zij een spel opleven en dood zouden volgen. De Gamegoeroe ontvoerde Wiske en nodigde Suske uit onder valse beloften dat hij als winner van het beste gamer van het moment. De game Monster Kill XL zou spelen.

Op zijn eiland speelde hij tegen Suske die de Gamegoeroe bevocht in een op afstand bestuurbare robot terwijl de Gamegoeroe verschijnende robots bestuurde.

Verslagen door Suske en zijn vrienden en zijn prive-eiland vernield zweerde hij wraak.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.