Wikia


Nationaliteit en Tijdperk: Chocowaak (Heden)

Bukovin is een vormalig soldaat en bokskampioen van Chocowakije. Hoewel hij als een rivaal voor Rikki begon is hij één van Rikki's voornaamste bondgenoten geworden.

Geschiedenis Edit

Bukovin was in zijn tijd de bokskampioen van Chocowakije en één van de monteurs die wekte om een prototype te bouwen gelezen van één van Wargarens blauwdrukken. Bukovin's titelgevecht met de Belg Rikki werd vervroegd en werd persoonlijk geroepen door het hoofd van de geheimendienst. En kreeg het bevel de Belg knockout te slaan zodat de geheime dienst het licht uit zou doen, Rikki te kidnappen en de papieren van de wetenschapper Wargaren afhandig te maken. Het was echter Bukovin die de nederlaag leed en werd gekidnapt door Rikki's tante Sidonia die de locatie van de Rakettank uit hem wist te wurmen door hem in een handmatige wasmachine te stoppen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki